Deprecated: Required parameter $submit_text follows optional parameter $list in /customers/5/8/d/transportdeal.se/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/helpers.php on line 14 Boka transport med Unifaun online! – Skicka paket billigt med våra fraktavtal!

Boka transport med Unifaun online!

boka transporterna via Unifaun online
50-100% rabatt via Transportdeal.se

Unifaun Online – enkelt att komma igång, enkelt att använda och svårt att klara sig utan.

Alla våra leverantörer är kompatibla med populära TA – system som tex Unifaun, Logtrade, Consignor m.f.
Våra kunder får 50-100% rabatt på Unifaun online plus (Inklusive orderkoppling), beroende på prisnivå.

Molntjänst

Unifaun Online är en internetbaserad molntjänst, vilket innebär att du aldrig behöver ladda ned och installera något program. Du kan nå tjänsten från vilken dator som helst och Delivery Management-systemet tar ingen plats på din egen dator. Att våra system är molntjänster innebär också att du aldrig behöver uppdatera tjänsten, det är någonting som vi gör kontinuerligt och du får därför alltid automatiskt tillgång till de senaste uppdateringarna och funktionerna.

Unifaun Online fanns med redan från start och uppfyller de behov vi har för transportadministration. Vi skickar idag produkter till Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vi har därför behov av att använda flera olika transportörer som t.ex. DB Schenker, UPS, Posti och PostNord. Det är ju alltid så med logistiksystem att märks eller syns dem inte så fungerar dem, så är det med Unifaun Online.Ulrika Lindgren, Logistikchef Sportamore

Unifaun

Unifaun Online är ett komplett, säkert, internetbaserat system för transportadministration som hanterar alla dina sändningar och transportörer på ett och samma ställe.

 • Du får dina etiketter, frakthandlingar, tulldokument, sändningslistor, rapporter, m.m. utskrivna.
 • EDI skickas automatiskt till dina transportörer.
 • 2 timmar kostnadsfri support per kvartal.

Läs mer genom att ladda ner produktblad om Unifaun Online.

TESTA DEMOVERSIONEN aV UNIFAUN ONLINE

För att testa en demoversion av Unifaun online går du till deras hemsida. 
Logga där in med följande uppgifter:
Användar-id: demo
Lösenord: demo

Med marknadens ledande Delivery Management-system, Unifaun Online är vi säkra på att vi kan hjälpa dig att effektivisera din hantering av transporter. Genom vårt transportörsneutrala system kan du samla och boka dina transporter med flera transportörer, allt i ett och samma system byggt för dina behov.

En av grundidéerna med Unifaun Online är att du ska kunna växa i tjänsten. Du kan sömlöst växa från vår enklaste lösning till att med åren utöka funktionaliteten och arbeta i avancerade Enterpriselösningar. Att hantera logistik ska inte vara ett hinder för din tillväxt. Med Unifaun Online kan du känna dig trygg i att du har ett av marknadens bästa Delivery Management-system, nu och i framtiden.

DET HÄR INGÅR ALLTID

Boka transport

I grund och botten är ett Delivery Management-system en tjänst för att boka transporter.

I Unifaun Online kan du enkelt och säkert boka dina transporter med ett hundratal uppkopplade transportörer.

Adressbok

I Unifaun Online har du alltid tillgång till en adressbok där du kan spara både dina mottagaradresser och dina avsändaradresser.

Tack vare adressboken behöver du inte fylla i dina adresser på nytt varje gång du ska skapa en sändning.

Transport dokument

I Unifaun Online kan du enkelt skriva ut alla nödvändiga transportdokument.

Och oroa dig inte om du tappar bort ett dokument eller glömt fylla på papper i skrivaren, du får skriva ut dokumenten hur många gånger du vill.

Mallar / favoriter

Med hjälp av mallar/favoriter kan du anpassa din bokningssida så att återkommande information redan är förifylld. Du kan skapa hur många mallar/favoriter du vill och kan på så sätt ha färdiga mallar/favoriter för olika typer av sändningar.

Många av våra användare har till exempel valt att ha sin avsändaradress, transportprodukt och kundnummer automatiskt förifyllda.

Edi

Unifaun Online skickar alltid korrekt EDI till din transportör. EDI står för Electronic Data Interchange och är branschstandard för hur information skickas till och från transportörer.

En korrekt EDI innebär alltså att din transportör får in all nödvändig information om dina transporter på ett korrekt och säkert sätt.

Uppföljning & historik

Det finns många olika uppföljningsmöjligheter i Unifaun Online. Statistik, statusrapportering, KPI:er mm. Allt för att du ska kunna få just den uppföljning du vill ha.

I Unifaun Online har du dessutom tillgång till historik över dina sändningar, vilket innebär att du enkelt kan följa upp dina transporter bakåt i tiden.

BYTA FRAKTAVTAL?

  logo

  x

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

  Få våra senaste nyheter direkt i din inkorg.

  * Personlig data kommer vara krypterad