Warning: Undefined array key "title_background_video_overlay" in /customers/5/8/d/transportdeal.se/httpd.www/wp-content/themes/thegem/functions.php on line 1306
Om TRANSPORTDEAL

20år av erfarenhet

Transportdeal AB är ett bolag med bas i Sverige som verkar på den nordiska marknaden och som erbjuder e-handlare, grossister och tillverkande företag möjlighet att dra nytta av volymavtal inom transport- och logistiktjänster.

Transportdeal AB är ett kunskapsföretag med hög kompetens inom transport- och logistiktjänster och kan erbjuda ett brett utbud av konsulttjänster, från att sköta er fraktbokning, e-handel, lagerhantering, fraktupphandlingar och förtullningar till att agera logistikkonsult, optimera era processer och upphandla logistiktjänster för kunders räkning.

mission

Vårt uppdrag är att erbjuda entreprenörer, små- och medelstora företag i Nordeuropa tillgång till transport- och logistiktjänster till priser, fördelar och villkor som annars är förbehållet större aktörer inom deras egen bransch.

vision

Vår vision är att bli den ledande aktören inom transport- och logistiktjänster för små och medelstora företag i Nordeuropa.

Sverige
Norge
Danmark
Finland

KONTAKTA oSS

Välkommen att kontakta oss för att boka in en genomgång av era behov och befintligt upplägg. 

    logo

    x

    Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

    Få våra senaste nyheter direkt i din inkorg.

    * Personlig data kommer vara krypterad